Aalders vs. ALS

Nicky Aalders

( Inzamelactie )

Fundraising page closed You can't donate anymore
from € 5.000 (208%)

Dit jaar loop ik zaterdag 6 oktober voor de 12e keer de kustmarathon in Zeeland. Al 11 jaar is mijn trouwste supporter erbij. Ik weet dat dit in de (nabije) toekomst zal gaan veranderen. Nadat twee van mijn ooms overleden zijn aan ALS, heeft ook mijn vader de diagnose ALS gekregen.

Dit jaar loop ik de kustmarathon niet zomaar. Ik wil dit jaar lopen voor Stichting ALS. Stichting ALS financiert onderzoek naar ALS, waaronder onderzoek naar de familiaire erfelijke variant. Ik hoop met deze door mijzelf opgezette actie een bijdrage te kunnen leveren aan dit en andere onderzoeken van Stichting ALS. Met deze onderzoeken kunnen we hopelijk in de toekomst de strijd tegen ALS aangaan of in ieder geval het slopende verloop verlichten.

Dit gaat uiteraard niet zonder hulp, jullie hulp! Om die reden heb ik een actie opgestart. Via onderstaande link kun je doneren en ons helpen in onze strijd tegen ALS. Mijn vader gaat hem net als zijn broers niet meer winnen, maar laten wij proberen wel te winnen met deze Actie!

Bij iedere kustmarathon had ik een streeftijd in gedachte, dit jaar ga ik voor een streefbedrag, namelijk € 5000! Helpen jullie mee dit streefbedrag te bereiken en op deze manier te winnen!?

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

View all
€ 25 17-10-2018 | 14:08 Mooie actie Nicky!
€ 15 17-10-2018 | 12:33
€ 17,50 12-10-2018 | 09:13
€ 90 11-10-2018 | 10:23 Opbrengst Facebook verjaardagsinzamelingsactie Kees
€ 67,50 10-10-2018 | 09:27
View all

Actie meer dan geslaagd!

11-10-2018 | 16:46 Over een paar dagen sluit onze actie. We hadden niet durven dromen dat het zo een succes zou worden. Zoveel mensen hebben ons gesteund (niet alleen financieel) en met ons meegeleefd, dat het soms gewoonweg te overweldigend was. Niet alleen op social media was er aandacht voor onze actie. Krantenartikelen in de PZC en de Bevelander, video's door Omroep Zeeland en Goestig, een opname die werd uitgezonden op tv en een live interview bij de finish. Meer dan 300 donaties zijn er via de site binnengekomen. Hiernaast zijn er nog envelopjes toegestopt, potjes gemaakt, inzamelingsacties gestart en anonieme donaties gedaan.  We hebben ons streefbedrag meer dan verdubbeld en dat hadden we echt niet verwacht. Pa was afgelopen zaterdag fit genoeg om er de hele dag bij te zijn en heeft er enorm van genoten. Tijdens de marathon waren ook veel familie en vrienden aanwezig voor de support langs de route. De finish was dan ook een bijzonder moment voor ons allemaal! De afgelopen maanden heeft deze actie voor veel optimisme en positiviteit gezorgd. Dit optimisme zal zeker niet wegvallen nu de actie ten einde loopt, maar we willen ook weer niet te hebberig worden door de actie te verlengen. We blijven ons inzetten voor ALS en gaan bekijken in welke vorm we dat gaan doen. Voor nu gaan we eerst maar eens nagenieten van deze geweldige periode die best intensief is geweest. Logischerwijs gingen door alle aandacht veel gesprekken over deze actie en kwam het in elke sociale situatie terug. We stappen dus even uit de spotlight maar blijven vechten tegen deze ziekte! Namens ons allemaal bedankt voor jullie belangstelling, woorden, kaartjes, aanspraak, inzet en donaties! Het geeft ons enorm veel kracht om deze periode rechtop te blijven staan! 
Read more